PRATITE NAS:
Top
 

Proslavimo zajedno 12. rođendan WestGatea!

8 stu

Proslavimo zajedno 12. rođendan WestGatea!

Westgate shopping city slavi 12. rođendan, a ove godine rođendanskom tulumu priključuje se i Turistička zajednica grada Zaprešića. Pripremili smo sjajne programe za sve posjetitelje WestGatea.

Družimo se 13. i 14. studenog kod ulaza 3 gdje vas čeka naš privremeni turističko – informativni centar. Saznajte sve o našem gradu, pogledajte našu ponudu suvenira, fotografirajte se s banom Jelačićem i groficom Sofijom i zabavite se u zanimljivoj vođenoj turi i dječjim radionicama!

 

Istraži i doživi Zaprešić u Westgateu

Turistička zajednica grada Zaprešića otvara svoj privremeni turističko-informativni centar (TIC) na trgu kod ulaza 3 gdje će svi naši posjetitelji moći dobiti informacije o turističkoj, kulturnoj i gastronomskoj ponudi zaprešićkog kraja. Uz informacije svi posjetitelji imat će priliku kupiti suvenire po kojima prepoznajemo Zaprešić te ih ponijeti kao uspomenu s naše rođendanske proslave. TIC će biti otvoren u petak, subotu i nedjelju od 10 do 21 sat. Istraži, doživi i zaljubi se u Zaprešić!

Uhvati svoj Westgate trenutak uspomene s banom Jelačićem

Glavom i bradom u Westgate dolazi ban Josip Jelačić i to u pratnji svoje supruge grofice Sofije. Uhvati svoju bansku fotografiju s naše rođendanske proslave zajedno s banom i groficom u subotu, 13.11. i nedjelju, 14.11. od 14 do 19 sati.

Tematska kostimirana tura “Upoznaj Zaprešić – dom Westgatea”

Upoznaj i zaljubi se u Zaprešić – naš dom. Vodimo te na turu i obilazak Zaprešića u Westgateu. Na našem trgu kod ulaza 3 bit će postavljene predimenzionirane fotografije onog najboljeg u Zaprešiću, a naš kostimirani vodič ispričat će ti priču o gradu bana Josipa Jelačića i otkriti zašto se svi tako lako zaljube u Zaprešić.
Tematske vođene ture započinju kod ulaza 3 prema sljedećem rasporedu:
petak, 12.11. u 18:00 h
subota, 13.11. u 12:00 i 18:00 h
nedjelja, 14.11. u 12:00 i 18:00 h

Rođendanske radionice za klince i klinceze (subota, 13.11. i nedjelja, 14.11.)

Trg kod ulaza 3 domaćin je najbolje proslave našeg rođendana za klince i klinceze. Tematske, kreativne i zabavne radionice oduševit će najmlađe posjetitelje u dobi od 3 do 10 godina. Pripremili smo malo plastelina i papira, dodali dječji tečaj šivanja, a zaokružili s izradom lutki i likovnim radostima.

Odaberi jednu od dječjih radionica:

Moć plastelina (subota i nedjelja u 11:00 i 16:00 h)
Radionica oblikovanja plastelinom i ove će godine spretne dječje ručice voditi kroz svijet mašte i stvaranja pomoću vrlo zanimljive mase za modeliranje široke primjene te namijenjene svim dobnim skupinama. Na radionicama će djeca izrađivati različite ukrasne i uporabne predmete. Znamo da dječja mašta nema granica, a plastelin će nam pomoći uz spoj dječjih ručica i mašte kada će nastati zanimljive kreacije koje će potaknuti kreativnost, stvaralaštvo i izražavanje vlastite osobnosti.

Šivaonica (subota i nedjelja u 11:30 i 16:30 h)
Naučite šivati gumbiće i ukrasite platno na takav način. Napravit ćemo zajedno rođendansku tortu za naš najdraži Westgate koje slavi svoj rođendan. Možda se tu pronađe i pokoji komadić čipke ili kakve ukrasne trakice za ukrasiti tortu na zanimljiv, jedinstven i kreativan način.

Svijet od papira (subota i nedjelja u 12:00 i 17:00 h)
Na radionici ćemo modelirati razna čudesa od papira i kartona! Napravit ćemo krunu koju ćemo ukrasiti i uvjeriti se kako je to biti kralj ili kraljica. Mislite li da je zaista lako nositi krunu? Zašto se ne biste okušali u izradi posebne rođendanske čestitke? Bit će vremena i za dizajn zvjezdica od papira, cvijeća i rođendanske torte.

Lutka mi je prijatelj (subota i nedjelja u 12:30 i 17:30 h)
Polaznici radionice upoznat će razne lutkice, krpene, ručne, od papira, drvene. Naučit će napraviti vlastite lutke, a kroz igru i maštu upoznat će se i sa animacijom lutaka i možda čak odglumiti i malu predstavu.

Likovne radosti (subota i nedjelja u 13:00 i 18:00 h)
Kakve sve boje, oblici i teksture postoje u našoj neposrednoj okolini? Draga djeco, dođite nam na Likovne radosti i skupa ćemo zaroniti u njih! Raznim tehnikama i prigodnim predmetima, istražit ćemo živu i neživu prirodu i njeno bogatstvo tekstura. Jednom kad uključimo našu maštu i vrijedne ručice, nastat će prava remek djela i čaroban likovni rad.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.