PRATITE NAS:
Top
 

Konjički sport

Bijeg od gradske vreve u nesebičnom zagrljaju predivne prirode

Opustite se od stresa u prekrasnom ambijentu konjičkog kluba

Za ljubitelje jahanja i opuštanja od stresa pod toplim zaprešićkim suncem na udobnim sjenicama na otvorenom tu je konjički klub Trajbar Team. Želite li barem donekle osjetiti kako je nekada ban Josip Jelačić jahao ovim krajem, morate posjetiti i ovo mjesto. Smjestivši se na brijegu povrh Novih dvora i udaljen samo tri kilometra od centra Zaprešića, ovaj konjički klub od 1996. nudi elegantan ugođaj svim ljubiteljima prirode, konja i konjičkog sporta. Klub od samih početaka razvija konjički sport uz idealno okruženje za postizanje najboljih rezultata - na prekrasnom prostranom vanjskom prostoru postoje pješčani i travnati manjež, tereni u okolici te štala za konje, unutarnja hala za rekreativno i sportsko jahanje. S godinama je postao turističko-sportska destinacija koja organizira nacionalna i internacionalna natjecanja, a ugodan boravak osiguran je u caffe baru i restoranu kluba Potkova.

Na ovom imanju organiziraju se i dječji rođendani i vjenčanja. Svoje proslave možete održati u maloj ili velikoj dvorani, uz organiziranje glazbe, animacije i s ponudom jela domaće i međunarodne kuhinje. Isto tako postoji mogućnost smještaja te možete prenoćiti u idili šest maštovito i stilski uređenih soba s uslugom doručka, polupansiona ili punog pansiona.

Osim rekreativnog i sportskog jahanja, klub ima i svoju školu jahanja u kojoj se mogu pohađati grupni i individualni satovi. Satovi se odvijaju na hrvatskom i engleskom jeziku. U sklopu kluba djeluje i sportski kamp s naglaskom na druženje uz edukacije i radionice. Za najmlađe su tu prvi doživljaji u sedlu ponija uz organizirane šetnje vikendom.

Dakle, ukoliko ste pravi zaljubljenik u povijest i jahanje, iskoristite priliku i provedite izlet na na ovom lijepom imanju ili na perivojima Novih dvora Jelačićevih.

TZ-Zapresic-Konjicki-Sport-cover

Konjički klub Trajbar team

Adresa: Josipa bana Jelačića 199, 10290 Zaprešić
Tel: 01 3310 838
Mail: info@trajbar.hr
kk@trajbar.hr
Web: https://www.trajbar.hr/konjicki-klub

Trajbar 2
Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.