PRATITE NAS:
Top
 

Shopping (West Gate)

Najveći obiteljski trgovački centar u Europskoj Uniji

Obiteljski centar shoppinga i zabave

Obiteljski centar West Gate mjesto je shoppinga i zabave, a smjestio se uz Zaprešić na ukupnoj površini od 226.000 m2. Svojim položajem uz autocestu A2, koja ima važnu prometnu ulogu u ovom dijelu Europe, zanimljivo je mjesto i domaćim i inozemnim gostima te je kao točka zaustavljanja vrlo dobro posjećen.

Uz bogatu ponudu prodajnog asortimana u mnogobrojnim modnim i drugim vrstama trgovina s raznolikom gastronomskom ponudom, djeca mogu uživati u velikoj igraonici Family parku ili pogledati film u prvom hrvatskom dječjem kinu.

Osim rođendaonice, centar ima i jedini disco bowling centar u široj okolici, kuglanu ROCK’n’BOWL . Ondje se, osim u kuglanju možete okušati i u zabavnim igrama poput bilijara, pikada i minikošarke. U sklopu kuglane postoji i gastronomska ponuda.

S ciljem poboljšanja kvalitete rada s djecom, centar West Gate promiče borilački sport taekwondo klubom koji provodi treninge i pripreme za natjecanja u prostorima centra.

Posebnost ovog centra je i ta što se u njemu smjestio muzej – i to Muzej automobila Ferdinand Budicki, koji će svakog zaljubljenika u povijest oduševiti muzejskim eksponatima. Razgledati možete nekoliko desetaka autentičnih povijesnih automobila, motora i bicikala, kao i nekoliko tisuća fotografija, artefakata i memorabilija.

Osim redovitih posebnih pogodnosti i akcija, shopping centar West Gate svojim posjetiteljima redovito nudi specijalizirane tematske vikende i praznička događanja.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.