PRATITE NAS:
Top
 

Ljeto u Zaprešiću

Banovanje – spoj glazbe, sporta i zabave

Ulični festival koji povezuje urbane cjeline grada

Manifestacija Ljeto u Zaprešiću – Banovanje donosi zanimljive sadržaje za sve dobne uzraste, nudeći im zabavu i raznovrsne aktivnosti na otvorenom tijekom tri vikenda u mjesecu lipnju.

Cilj manifestacije je kroz zabavu, sport, festivale i koncerte ponuditi ljetnu razonodu kako za one mlađe, tako i za starije. Manifestacija Banovanje obilježava kraj školske godine i početak ljeta, ali i tradicionalnu proslavu Ivanja i Petrova. Sugrađani i posjetitelji tijekom ovog perioda mogu uživati u brojnim sportskim manifestacijama. Želja organizatora jest što više ljudi potaknuti na bavljanje sportom i provođenje vremena na otvorenom.

Glazbeni sadržaji nerjetko  se vezuju uz sportska natjecanja na kojima sudjeluje nacionalna reprezentacija poput europskog ili svjetskog nogometnog prvenstva. Zaprešićani se rado okupljaju na glavnome gradskom trgu gdje zajedno navijaju i bodre našu reprezentaciju.

Provedite ljeto u Zaprešiću i uživajte u sportskim programima naših zelenih oaza i zabavnim sadržajima za sve generacije.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.