PRATITE NAS:
Top
 

Javni poziv za sudjelovanje na događanju „Advent u Zaprešiću“

Javni poziv Advent u Zaprešiću
11 stu

Javni poziv za sudjelovanje na događanju „Advent u Zaprešiću“

Turistička zajednica grada Zaprešića ove godine priprema posebnu adventsku priču; bogat program uz magičnu atmosferu za najljepši doček božićnih i novogodišnjih blagdana! Pred nama je više od mjesec dana druženja na glavnom gradskom trgu uz mnoštvo koncerata i najšareniji program tijekom cijeloga dana (klizalište, radionice i programi za male i velike).

Budite i vi dio Adventa 10290! Turistička zajednica grada Zaprešića upućuje javni poziv za pružanje ugostiteljskih usluga i prigodnu prodaju na događanju „Advent u Zaprešiću“ u periodu od  3. prosinca 2021. do 9. siječnja 2022. godine na lokaciji Trg Ivana Pavla II u Zaprešiću.

 

Javni  poziv za sudjelovanje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i prigodne prodaje (prodaja suvenira, rukotvorina, božićnih ukrasa i domaćih proizvoda) preuzmite ovdje.

 

Prijavnicu za sudjelovanje preuzmite ovdje.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.