PRATITE NAS:
Top
 

TZZ AKADEMIJA: Poklanjamo edukaciju turističkim vodičima i voditeljima putovanja

tzz akademija
19 svi

TZZ AKADEMIJA: Poklanjamo edukaciju turističkim vodičima i voditeljima putovanja

Turistička zajednica grada Zaprešića poziva sve turističke vodiče i voditelje putovanja na besplatnu online edukaciju.
Edukacija “Upravljanje dojmom gosta i izazovnim situacijama” bit će održana u sklopu TZZ Akademije.

Naši turistički vodiči i voditelji putovanja veliko su blago našeg turizma. Bez njihovih zanimljivih priča, brige o gostu i upravljanju doživljajem koji oplemenjuju svojim radom ne bi bilo moguće stvarati uspješnu i kvalitetnu turističku ponudu. U ovim izazovnim vremenima, našim kolegama vodičima i voditeljima putovanja  Turistička zajednica grada Zaprešića odlučila je pokloniti besplatnu online edukaciju.

Tema edukacije je „Upravljanje dojmom gosta i izazovnim situacijama“, a bit će održana u četvrtak, 28. svibnja s početkom u 17:30 sati.
Edukaciju će voditi psiholog Sandro Kraljević. Broj mjesta je ograničen, a za sudjelovanje ispunite prijavnicu putem linka: https://bit.ly/2ZmI6xJ

 

DODATNO: Sva mjesta za edukaciju su popunjena u iznimno kratkom roku. Hvala svima na iskazanom interesu. Pratite nas i dalje za najave idućih radionica TZZ Akademije.

Tagovi:
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.