PRATITE NAS:
Top
 

Ne propusti glazbenu čaroliju uz Sergeja Ćetkovića

1 lip

Ne propusti glazbenu čaroliju uz Sergeja Ćetkovića

Bajkovita ljetna pozornica Novih dvora bana Jelačića, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, ovoga ljeta donosi romantičnu glazbenu poslasticu uz jedinstvenog Sergeja Ćetkovića.

Prepustite se njegovoj neopisivoj ljubavi prema glazbi i emocijama koje nesebično dijeli sa svojom publikom.  Ne propustite glazbenu večer za pamćenje – 8. srpnja u prekrasnom perivoju dvorca bana Jelačića u Zaprešiću!

„Drago mi je što ćemo se po prvi put predstaviti publici u Zaprešiću. Nakon pauze od dvije godine, vraćamo se dobrom energijom i repertoarom sa željom da se predstavimo u što boljem svjetlu i još jednom kažemo hvala publici u Hrvatskoj na velikoj podršci i gostoprimstvu svih ovih godina.“, poručio je Sergej Ćetković najavljujući ljetni koncert u Novim dvorima bana Jelačića.

Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija!

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.