PRATITE NAS:
Top
 

Javni poziv za pružanje ugostiteljske usluge na događanju “Ban. Glazba. Uspomena”

Javni poziv
20 lip

Javni poziv za pružanje ugostiteljske usluge na događanju “Ban. Glazba. Uspomena”

Turistička zajednica grada Zaprešića raspisuje JAVNI POZIV za pružanje ugostiteljske usluge na događanju kulturno-glazbenog ciklusa „Ban. Glazba.Uspomena.“ u terminu od 7. do 9. srpnja 2022. koji će se odvijati na lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću te
koji uključuje tri koncerta:

7. srpnja: koncert Il Volo
8. srpnja: koncert Sergej Ćetković
9. srpnja: koncert Tomislav Bralić i klapa Intrade

Raspisan je poziv za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za cjelokupni kulturno-glazbeni ciklus„Ban. Glazba. Uspomena.“ za jednog ponuditelja koji će organizirati cjelokupnu ugostiteljsku ponudu uz obvezu posluživanja hrane i pića.

 

Poziv je otvoren do 27. lipnja do 12 sati  sukladno uvjetima poziva. Javni poziv preuzmite ovdje, a prijavnicu za javni poziv ovdje.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.