PRATITE NAS:
Top
 

Uživajte u klapskim pjesmama Tomislava Bralića i klape Intrade

Klapa intrade
1 lip

Uživajte u klapskim pjesmama Tomislava Bralića i klape Intrade

 Ovoga srpnja ne propustite jedinstvenu dalmatinsku štoriju u povijesnom zdanju Novih dvora u Zaprešiću! 
Kao završni glazbeni čin u sklopu ciklusa “Ban. Glazba. Uspomena.”, na ljetnu pozornicu u Novim dvorima bana Jelačića dolaze nam Tomislav Bralić i klapa Intrade i donose nam najljepši komadić Dalmacije – ljubav prema ženi, moru i rodnome kraju pretočenu u omiljene klapske pjesme. 
Čarobni perivoj na lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću bajkovita je povijesna lokacija koja će vas,
uz najljepšu klapsku pjesmu, zasigurno ostaviti bez daha.
Tomislav Bralić i klapa Intrade godinama su zaštitni znak klapskog pjevanja i veliki ambasadori hrvatske glazbene kulture koji na svakom svom koncertu ponajviše uživaju u dijeljenju emocija sa svojom vjernom publikom. Teško je odoljeti atmosferi koja vlada na nastupima – zvonak, topao i jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima klape dobitna su kombinacija.
Pridružite nam se u prekrasnom perivoju dvorca bana Jelačića koji je okružen višestoljetnom šumom i uživajte u glazbenoj čaroliji uz Tomislava Bralića i klapu Intrade.
Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija! Vidimo se 9. srpnja!
KUPI ULAZNICU
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.