PRATITE NAS:
Top
 

Koncert Zagrebačke filharmonije u Novim dvorima

Koncert Zagrebačke filharmonije
3 svi

Koncert Zagrebačke filharmonije u Novim dvorima

Grad Zaprešić poziva vas na koncert Zagrebačke filharmonije povodom 50. godišnjice osnivanja Glazbene škole Zlatka Balokovića. Program “Klasika u Novim dvorima” donosi najljepše skladbe Mozarta, Straussa, Brahmsa, Handela i Čajkovskog, a orkestar filharmonije će ih izvesti u perivoju Novih dvora.

Protekla školska godina 2019/2020 bila je godina obilježavanja 50. obljetnice rada Glazbene škole Zlatka Balokovića i 125. godišnjice rođenja proslavljenog violinista Zlatka Balokovića. Polaznici ove glazbene škole godinama postižu izuzetne rezultate. Oni su rezultat rada marljivih i talentiranih učenika te svih pedagoga koji s ljubavlju prenose svoje znanje.

Koncert Zagrebačke filharmonije prebačen je sa subote 8. svibnja na nedjelju 9. svibnja u 17 sati, a od 18 sati poslušati možete i koncert polaznika Glazbene škole Zlatka Balokovića.

Ulaz u park je besplatan stoga ove nedjelje uputite se u šetnju Novim dvorima i uživajte u zvucima najpoznatijih skladbi klasične glazbe.

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.