PRATITE NAS:
Top
 

Nocturno u Novim dvorima – koncert Đanija Stipaničeva

Nocturno u Novim dvorima
19 tra

Nocturno u Novim dvorima – koncert Đanija Stipaničeva

Pučko otvoreno učilište Zaprešić poziva vas na koncert Đanija Stipaničeva u prekrasnoj Vršilnici Novih dvora. Uživajte u glazbenoj rapsodiji Nocturno u Novim dvorima 25. travnja kada će u Zaprešiću nastupiti poznati hrvatski kazališni tenor uz pratnju sjajnog Berislava Antice na glasoviru.

Đani Stipaničev svoju je glazbenu karijeru započeo u mladim danima u klapi Dalmati. A danas je iza njega bogato iskustvo stalnog solista brojnih televizijskih emisija i cijeli niz kazališnih predstava. Uz nastupe na brojnim domaćim festivalima, ovaj glazbenik organizator je i gost mnogih humanitarnih akcija i koncerata.

Pred zaprešićkom publikom zapjevat će u nedjelju 25. travnja u prekrasnom ambijentu Vršilnice. Koncert je na rasporedu u 19.30, a svoju ulaznicu kupiti možete u Vršilnici od 20. do 22. travnja od 15 do 19 sati, te na dan koncerta od 17 sati. Cijena ulaznice je 50, 00 kuna, a zbog epidemioloških mjera, broj ulaznica je ograničen.

NAPOMENA: Dolaskom na program Nocturno u Novim dvorima potvrđujete da vaša tjelesna temperatura prije dolaska nije bila viša od 37,2 °C, da ne osjećate simptome bilo kakve bolesti, da niste bili u kontaktu s osobom oboljelom od COVID-a ili osobom u izolaciji, te da u proteklih 14 dana niste boravili u inozemstvu. Molimo sve posjetitelje Vršilnice da se pridržavaju epidemioloških mjera – držanje fizičke distancu od minimalno 1.5 m i nošenje maski.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.