PRATITE NAS:
Top
 

Noć muzeja 2021. – Posjetite muzeje zaprešićkog kraja

Noć muzeja 2021.
26 sij

Noć muzeja 2021. – Posjetite muzeje zaprešićkog kraja

Muzej Matija SkurjeniPred nama je manifestacija Noć muzeja 2021. koja će ove godine, kao i brojni drugi programi i manifestacije, biti prilagođena epidemiološkoj situaciji.
Muzej Matija Skurjeni ove godine neće službeno sudjelovati u manifestaciji, ali će u petak 29. siječnja biti otvoren do 22 sata. Svi zainteresirani moći će, uz pridržavanje mjera, razgledati besplatno stalni postav muzeja: slike, crteže i grafike Matije Skurjenija.

 

Noć muzeja 2021.Muzej Brdovec poziva sve zainteresirane na virtualni program u sklopu manifestacije Noć muzeja 2021., i to putem njihove internet stranice,  Facebook profila i You tube kanala.

Za petak su pripremili virtualnu izložbu radova Zlate Trbuljak, virtualnu radionicu akvarela i noćnu šetnju stalnim postavom, ali i kviz o baštini. Uživo će pak biti omogućen posjet i razgled stalnog postava u terminu od 18 do 20 sati. Poveznice na sve virtualne programe Muzeja Brdovec pronaći možete ovdje.

 

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.