PRATITE NAS:
Top
 

Izložbe Gradske knjižnice Ante Kovačića u rujnu

Izložbe
1 ruj

Izložbe Gradske knjižnice Ante Kovačića u rujnu

Gradska knjižnica Ante Kovačića poziva vas ovoga rujna na dvije izložbe Mile Lončar.

Izložbe  Karikature i Puppet tour 2021 – izložba karikaturalnih lutaka donose sjajne radove mlade umjetnice rođene u Osijeku 1980. godine. U rodnom gradu završila je Školu primijenjenih umjetnosti. Kreativni rad u različitim medijima i tehnikama oduvijek je dio njezine osobnosti: reciklira tekstil, izrađuje kolaže od različitih materijala, crta, slika, modelira…

U 2019. godini, u kojoj je nastala većina izloženih karikatura, postala je članicom Hrvatskog društva karikaturista. Njene radove možete razgledati od 1. do 30. rujna u prostoru Velike i Male galerije Gradske knjižnice.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.