PRATITE NAS:
Top
 

Prijavi se na Bager PUB QUIZ

Pub Quiz
1 ruj

Prijavi se na Bager PUB QUIZ

Pub Quiz

Ovoga vikenda pozivamo vas na najposebniju verziju Pub Quiza u Zaprešiću! Družimo se na jezeru Zajarki, uz tridesetak vrsti craft piva i dobru glazbu. Zato okupi ekipu i pokažite najveće znanje!

Na kviz se može prijaviti 20 timova, a svaki od timova može imati od 3 do 5 članova. Kotizacija po timu iznosi 50 kuna.
Kviz započinje u 21 sat, odmah nakon svirke JeboTon Ansambla koja je na rasporedu u 20 sati.

PRAVILA

🟢 Kviz se provodi tako da se pitanja projiciraju na platno, a istovremeno voditelj čita pitanja. Sudionici će dobiti list papira na kojem će napisati ime tima i odgovaraju na pitanja ispisujući rukom odgovore na trenutno pitanje (pitanja niti ponuđeni odgovori se nigdje ne vide unaprijed).
🟢Vrijeme koje imate na raspolaganju za pisanje odgovora je jedna minuta.
🟢Jednom kada voditelj završi s jednim pitanjem, više se ne vraća na prethodna pitanja.
🟢 Kada su sva pitanja pročitana i istekne zadnja minuta za odgovaranje, olovke se spuštaju na stol, a voditelj ili asistent kupi sve papire s odgovorima.
🟢Odgovori se čitaju i vrednuje se točnost. Svaki točan odgovor nosi jedan bod.
🟢 Pobjednik kviza je tim koji ima najviše bodova. U slučaju istog broja bodova, bit će ponuđeno dodatnih 5 pitanja na koja će odgovarati jedan izabrani član tima bez mogućnosti konzultiranja s ostalim članovima tima: Taj član tima odgovara usmeno na mikrofon, a vrijeme za odgovor skraćuje se na 15 sekundi. Prednost pri davanju odgovora ima tim koji se prije javi za riječ. Ukoliko nije ponuđen točan odgovor, mogućnost odgovora dobiva drugi tim. Pobjeđuje tim koji sakupi veći broj bodova, maksimalno 5.

Turistička zajednica grada Zaprešića osigurala je nagrade za prva tri mjesta, a nagrade se dodjeljuju neposredno nakon proglašenja pobjednika.

🟢 NAGRADE 🟢

1. Večera za ekipu
2. Poklon bon
3. Wine expeirience

 

VAŽNO: Strogo je zabranjena upotreba mobitela za vrijeme trajanja kviza. Svako kršenje ovog pravila rezultirat će diskvalifikacijom cijelog tima.

NAPOMENA: Bez obzira na prijašnja iskustva sudjelovanja u kvizovima, u ovom konkretnom kvizu u organizaciji TZ Zaprešić, 10.rujna, u sklopu Craft beer festivala primjenjuju se ovdje objavljena pravila. Prijavom na sudjelovanje u kvizu svi sudionici pristaju na iznesena pravila, a u slučaju pritužbe na bilo koji dio pravila, odluku voditelja ili bilo koje druge osobe koja sudjeluje u provedbi kviza tijekom izvedbe kviza, bilo na rezultat kviza ili primjenu pravila, pristaju prihvatiti odluku komisije osnovane u tu svrhu bez mogućnosti daljnje žalbe.

🟢 LINK ZA PRIJAVU 🟢

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUnxZlQb0n_7vViRrPwn542bx2qEuVj-dsOttPiKWDB_Juog/viewform?usp=sf_link

 

Ljubazno Vas molimo da ispunite prijavu za sudjelovanje najkasnije do petka, 10. rujna do 12:00 sati kada ćemo zaključiti prijave.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.