PRATITE NAS:
Top
 

Prijavi se na natječaj “Photo Zagreb county”

Photo Zagreb county
9 tra

Prijavi se na natječaj “Photo Zagreb county”

Turistička županija Zagrebačke županije poziva sve koji se bave fotografijom da se prijave na fotografski natječaj “Photo Zagreb County”. Natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije traje do 4. svibnja, a namijenjen je i profesionalcima i amaterima.

Želja organizatora je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s  manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru.

“Naša vizija je stvoriti identitet destinacije, a kako bi tu viziju ostvarili, proces mora biti živ za sve posjetitelje i turiste koji dolaze u destinaciju. Našim foto natječajem želimo vidjeti jedinstveno iskustvo. Iskustvo temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije te kroz objektiv svakog od nas istaknuti jedinstvene atribute određene destinacije. Ti jedinstveni atributi su ono što ju čini drugačijom od ostalih destinacija, autentičnom. Na taj način želimo utjecati na očuvanje i promicanje identiteta i tradicije te općenito imidža destinacije.” Izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Natječaj omogućuje široki kreativni izražaj i želi potaknuti umjetnike/ amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima Zagrebačke županije. Fotografije moraju biti snimljene u periodu od 2018. do 2021. godine na području Zagrebačke županije. Teme fotografija su aktivan boravak u prirodi, manifestacije, kulturno-povijesne znamenitosti, tradicija i ruralni motivi.

Najboljih 10 fotografija po ocjeni stručnog žirija javnosti će se predstaviti na izložbi, a Turistička zajednica Zagrebačke županije koristit će ih u svrhu promocije destinacije.

Pozivamo sve zaljubljenike u fotografiju s područja grada Zaprešića i okolice da se uključe u natječaj. Ispričajte fotografijama priču o našem kraju i osvojite nagrade. Više informacija o natječaju “Photo Zagreb county” možete pročitajte ovdje, a video kojim je TZ Zagrebačke županije predstavila projekt ovdje.

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.