PRATITE NAS:
Top
 

TZZ AKADEMIJA

TZZ AKADEMIJA poseban je brend Turističke zajednice grada Zaprešića koji obuhvaća turističku akademiju i projekte iz turističke i kreativne industrije, kao i ugostiteljstva i hotelijerstva, ali i kulture te interpretacije baštine.

Radite u turizmu, kulturi ili kreativnoj industriji i želite kvalitetnu, stručnu i primjenjivu edukaciju koja će unaprijediti vaše poslovanje i usavršiti vaše vještine? Trebate operativni, strateški ili akcijski plan, analizu, istraživanje ili kreativni koncept razvoja vašeg turističkog proizvoda ili destinacije?

TZZ AKADEMIJA – edukacije, treninzi i seminari

U sklopu TZZ AKADEMIJE organiziramo različite edukacije koje su primjenjive, konkretne, usmjerene i zanimljive kako bi svaki naš polaznik stekao znanja i vještine iz turizma 21. stoljeća uz različite metode poučavanja. Svi programi su moderni i prilagođeni izazovima današnjeg turista koji želi kvalitetnu uslugu, ali i snažan doživljaj koji dolazi s dobrom turističkom pričom. Naše edukacije, treninzi i seminari usmjereni su na sve one koji rade i pružaju usluge u turizmu, od turističkih agencija, turističkih vodiča, voditelja putovanja, hotela, iznajmljivača, ugostitelja, subjekata u kulturi, javnih ustanova i institucija, kao i onih subjekata koji upravljaju destinacijom (drugih turističkih zajednica, DMO/DMK, udruženja i slično) ili na bilo koji drugi način kreiraju turističku ponudu. TZZ programe obrazovanja polaze oni s više i manje iskustva, a izuzetno su interesantni i onima koji tek žele ispričati svoju turističku priču.

TZZ PROJEKTI – planiranje i izrada projekata i strategija

TZZ PROJEKTI su usmjereni na kvalitetno planiranje, analizu i izradu projekata u turizmu s ciljem stvaranja novih turističkih proizvoda, specifičnih oblika turizma, upravljanja destinacijom, kao i projekata koji se odnose na kreativni koncept proizvoda i interpretacije baštine. Izrađujemo i pripremamo strategije i planove turističkog i kulturnog razvoja pojedinih područja s naglaskom na njihovu operativnost i izvedivost. Ukoliko trebate kvalitetnu analizu ili istraživanje vaše destinacije, usluge ili proizvoda koji su provedivi, kreativni i prilagođeni potrebama suvremenog turizma; ili vam je jednostavno potrebna kvalitetna strategija komuniciranja i promocije u turizmu Turistička zajednica grada Zaprešića je Vaš pravi izbor koji će vam pomoći pripremiti, ispričati i provesti vašu turističku priču vodeći se najvažnijim pravilom: biti drugačiji, inovativan i kreativan.

 

Zašto izabrati TZZ za svoju edukaciju ili izradu projekta?

  • Zato što smo profesionalci dokazani u upravljanju destinacijom s više od 12 godina iskustva našeg tima i vanjskih suradnika na području poslovanja, turizma, obrazovanja, kulture, kreativne industrije i interpretacije.
  • Zato što svemu pristupamo projektno, sistematično i objektivno, analizirajući sve aspekte vaših potreba i poslovanja, a uz znanje i objektivnost važno je biti kreativan i drugačiji – naš pristup je spoj struke, znanja i kreative.
  • Zato što je s nama jednostavno i sigurno poslovati. Naše javno djelovanje kao turističke zajednice garancija je kvalitete, stručnosti i prepoznatljivosti, ali i dobrog omjera cijene naših edukacija i izrade analiza, planova i projekata.

U nastavku možete pogledati pregled trenutno objavljenih edukacija, seminara i treninga, kao i onih u najavi. Prijaviti se možete kao individualni polaznik, ali isto tako možete naručiti edukaciju i/ili projekt za svoj tim, poduzeće, udrugu ili organizaciju. Za vas ćemo pripremiti poseban program prema vašim potrebama i zahtjevima.

Za sve upite možete se javiti na info@visitzapresic.hr

Edukacije i seminari u tijeku

Edukacija Interpretacijski vodič (Interpret Europe)

TZ grada Zaprešića i Europsko udruženje za interpretaciju baštine Interpret Europe pozivaju vas na edukaciju “Vodič interpretator”  namijenjenu svima onima koji imaju priliku osobno predstavljati baštinu posjetiteljima.

Termin edukacije: 15. ožujka 2024.
Mjesto održavanja edukacije: Novi dvori bana Jelačića (Vršilnica), Zaprešić

Detaljnije o edukaciji pročitajte ovdje.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.