PRATITE NAS:
Top
 

Uključi se u akciju “Tjedan odmora vrijedan”

Tjedan odmora vrijedan
3 lis

Uključi se u akciju “Tjedan odmora vrijedan”

Tjedan odmora vrijedan„Tjedan odmora vrijedan”  naziv je promotivne akcije Hrvatske turističke zajednice i Ministarstvo turizma i sporta koja će se održavati u razdoblju od 16. – 25. listopada 2020. godine, s ciljem poticanja domaćeg turizma i povećanja turističkog prometa u pred i post sezoni.

Kroz ovu promotivnu akciju, svim domaćim i stranim posjetiteljima, omogućiti će se da upoznaju i konzumiraju turističku ponudu naše zemlje po 50 posto nižim cijenama. Popust će biti moguće ostvariti na različite vrste turističkih proizvoda poput smještaja, prijevoza, znamenitosti, te ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Tijekom listopada promotivne ponude za hrvatske građane

„Ovaj projekt predstavlja inicijativu kojom želimo našim građanima predstaviti sve ljepote i bogatstvo ponuda koje Hrvatska ima i nudi tijekom čitave godine. U ovoj korona turističkoj godini veliki doprinos turističkom prometu dali su domaći turisti, a naša želja je da domaći turisti u ostatku ove godine, ali i u godinama ispred nas, čine sve značajniji dio potražnje te da istražuju brojne ponude diljem našeg kontinenta i obale. U tjednu odmora vrijednom tijekom listopada nudit će se brojne promotivne ponude koje će se objediniti na jednom mjestu, a namjera nam je ovu akciju nastaviti te održavati redovito tijekom većeg dijela godine“. istaknula je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac povodom najave projekta „Tjedan odmora vrijedan“.

U akciju se mogu uključiti svi subjekti koji na bilo koji način sudjeluju u turističkoj ponudi: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, ponuditelji aktivnog odmora, prijevoznici i duge srodne usluge koje su povezane s turističkom ponudom (npr. lječilišta, muzeji, kazališta…).

Kao ponuditelj svoje ponude možete prijaviti  putem internetske stranice tjedanodmoravrijedan.hr, te prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i sporta i HTZ-a koje će biti aktualne u tjednu od 16. do 25.10.2020. Prijave traju do 01. listopada 2020. godine.

Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma i sporta provesti će veliku nacionalnu kampanju kojim će animirati domaće i strane turiste na korištenje aktivnosti i usluga koje će biti dio ponude akcije „Tjedan odmora vrijedan“.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani dionici na Zaprešićkom području da se uključe u nacionalni projekt  putem www.tjedanodmoravrijedan.hr.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.