PRATITE NAS:
Top
 

Predstavljanje priručnika ”Briga o gostu s invaliditetom”

Briga o gostu s invaliditetom
1 ruj

Predstavljanje priručnika ”Briga o gostu s invaliditetom”

Turistička zajednica grada Zaprešića nastavlja s aktivnostima projekta Druga perspektiva, u sklopu kojeg vas pozivamo na besplatnu edukaciju i predstavljanje priručnika za ugostitelje i iznajmljivače. Priručnik ”Briga o gostu s invaliditetom” predstavljamo u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanjem Zagreb, koji je priručnik pripremio uz potporu Ministarstva turizma.

Predstavljanje će se održati u petak, 11. rujna 2020. s početkom u 10:00 sati u Vršilnici, u Novim dvorima bana Jelačića.

Uz predstavljanje priručnika, bit će održana i kratka edukacija namijenjena ugostiteljima, ali i drugim radnicima u turističkoj industriji koji žele unaprijediti svoju uslugu adekvatnim pristupom gostima s tjelesnim invaliditetom, intelektualnim teškoćama, autizmom,  oštećenjem sluha i oštećenjem vida. Edukaciju će održati stručnjaci s područja obrazovanja osoba s invaliditetom te osobe s invaliditetom koje su sudjelovale u realizaciji projekta.

Svi zainteresirani, svoj dolazak na radionicu mogu prijaviti putem poveznice PRIJAVA do  8. rujna, u 12 sati.
Svakom sudioniku radionice Turistička zajednica grada Zaprešića poklanja primjerak priručnika.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.