PRATITE NAS:
Top
 

Otkazuje se BAN FUN FEST!

17 svi

Otkazuje se BAN FUN FEST!

Obzirom na iznimno velike količine kiše koja pada posljednjih dana i koja će nas, prema prognozi, pratiti i ostatak tjedna, primorani smo odgoditi BAN FUN FEST. Kao što znate, cijela manifestacija održava se na otvorenom, u perivoju Novih dvora gdje je tlo u potpunosti natopljeno vodom te je nemoguće postaviti bilo kakvu infrastrukturu ili realizirati programske aktivnosti koje su bile u planu.
No, pred nama su još dvije velike manifestacije tijekom kojih ćemo se družiti u ljetnim mjesecima u prekrasnim Novim dvorima i za koje se nadamo da će nas pratiti sunčaniji dani, a novi termin održavanja BAN FUN FESTa donosimo uskoro.😊
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.