PRATITE NAS:
Top
 

Operna rapsodija u Novim dvorima!

3 ožu

Operna rapsodija u Novim dvorima!

Drage prijateljice, sestre, majke i kćeri proslavite Dan žena i svoje prijateljstvo na najljepši način – uživanjem u glazbi!
Pridružite nam se na „𝐎𝐩𝐞𝐫𝐧𝐨𝐣 𝐫𝐚𝐩𝐬𝐨𝐝𝐢𝐣𝐢“ koju na pozornicu Vršilnice donose tri sjajne žene – 𝐓𝐑𝐈 𝐒𝐎𝐏𝐑𝐀𝐍𝐀 𝐎𝐍𝐄 i prepustite se zvucima najljepših arija i pjesama poznatih filmova, opereta i mjuzikala poput 𝐽𝑎𝑙𝑡𝑎, 𝐽𝑎𝑙𝑡𝑎, 𝐶𝑎𝑟𝑚𝑒𝑛, 𝐺𝑟𝑜𝑓𝑖𝑐𝑎 𝑀𝑎𝑟𝑖𝑐𝑎, 𝑇𝑘𝑜 𝑝𝑗𝑒𝑣𝑎 𝑧𝑙𝑜 𝑛𝑒 𝑚𝑖𝑠𝑙𝑖 i mnogih drugih.
Ovo posebno glazbeno druženje zakazujemo za petak, 10. ožujka u 19.30 sati te besplatan ulaz uz prethodnu rezervaciju ulaznica putem linka: https://bit.ly/3J9bgH0
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.