PRATITE NAS:
Top
 

Obilježavanje 450. godišnjice Seljačke bune

13 velj

Obilježavanje 450. godišnjice Seljačke bune

Ove godine obilježavamo 450. godišnjicu ‘𝐧𝐚𝐣𝐯𝐞𝐜́𝐞 𝐛𝐨𝐫𝐛𝐞 𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐜𝐮 𝐦𝐚𝐥𝐨𝐠 𝐜̌𝐨𝐯𝐣𝐞𝐤𝐚’ – 𝐒𝐞𝐥𝐣𝐚𝐜̌𝐤𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐞 te vas tim povodom pozivamo na dva zanimljiva programa koja će se održati ovoga tjedna u Vršilnici!
U srijedu, 15. veljače s početkom u 17 sati pridružite nam se na predavanju i radionicama za djecu i mlade pod nazivom „𝑆 𝐺𝑟𝑒𝑔𝑢𝑟𝑖𝑐́𝑒𝑚 𝑖 𝐺𝑢𝑝𝑐𝑒𝑚 𝑧𝑎 𝑝𝑟𝑎𝑣𝑑𝑢“. Program je realiziran u suradnji s Muzejom seljačkih buna, a vodit će ga predavačice Vlatka Filipčić Maligec i Lidija Kelemen.
Drugo događanje na rasporedu je u subotu, 18. veljače u 19 sati kada vas u Vršilnici očekuje 𝑇𝑟𝑖𝑝𝑡𝑖ℎ 𝑆𝑒𝑙𝑗𝑎𝑐̌𝑘𝑒 𝑏𝑢𝑛𝑒  koji objedinjava izložbu radova Čede Ostreša, film Foto kino video kluba Zaprešić i nastup Max teatra, a sve povezano zajedničkim motivom – pričom o Seljačkoj buni i glavnom vojnom zapovjedniku Iliji Greguriću.
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.