PRATITE NAS:
Top
 

Ne propustite Noć kazališta u Zaprešiću

noć kazališta u zaprešiću
10 stu

Ne propustite Noć kazališta u Zaprešiću

Noć kazališta Zaprešić

 

Max teatar i Turistička zajednica grada Zaprešića pozivaju vas na jedinstveni program Noć kazališta u Zaprešiću, u sklopu manifestacije Europska noć kazališta 2020.

U subotu, 21. studenog Vršilnica u Novim dvorima bana Jelačića, na jedan dan postaje kazalište u kojem vas očekuju sjajne izvedbe članova kazališne družine i članova glumačkog dramskog studija Max teatra Zaprešić.

Projekt Europska noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u 11 europskih država (Hrvatskoj, Slovačkoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji, Austriji i Mađarskoj, te se od ove godine pridružuju Češka, Bugarska i Belgija), svake godine treće subote u mjesecu studenom. Kazalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike.

Toga dana kazališta daruju izvedbe, ali i otvaraju svoja vrata publici pa, rušeći na trenutak iluziju kazališta, produbljuju vezu koju publika ima s onima koji za nju igraju i mjestom na kojem to rade.

Ove godine pozivamo vas na kazališno druženje u Vršilnici, u kompleksu Novih dvora Jelačićevih, 21. studenog. Ulaz na sve programe je besplatan, a u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije moguće je dio programa prebaciti na on line izvedbu.

 

Program Noć kazališta u Zaprešiću 2020.:

11:00 sati IMPRO LIGA

Impro liga, je urnebesno zabavno, i interaktivno s publikom, natjecanje u kazališnim improvizacijama.

Voditeljica Nikolina Bakmaz, univ. spec dramske pedagogije

17:00 sati javna proba A. Šoljan: “Romanca o tri ljubavi” u izvedbi kazališne družine Max teatra

Glume: Helena Minić Matanić, Marina Kostelac, Adam Skendžić, Pero Juričić

Glazba: Davor Rocco

Kostimi: Tihana Ostreš

20:00 sati premijera predstave E. Ionesco: „Ćelava pjevačica“ u izvedbi studentske grupe glumačkog studija Max teatra

Glume: Marijana Tomljenović, Tea Čičić, Jelena Glasovac, Max Kostelac, Dorian Ilić, Marko Čičić,

Režija: Marina i Max Kostelac

Kostimi: Tihana Ostreš

Šminka: Lucija Žulj Juranić

Zvukovi: Davor Rocco

 

 

NAPOMENA: Dolaskom na program potvrđujete da vaša tjelesna temperatura prije dolaska nije bila viša od 37,2 °C, da ne osjećate simptome bilo kakve bolesti, da niste bili u kontaktu s osobom oboljelom od COVID-a ili osobom u izolaciji, te da u proteklih 14 dana niste boravili u inozemstvu. Molimo da se tijekom programa pridržavate epidemioloških mjera – držite fizičku distancu od minimalno 1.5 m i nosite masku.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.