PRATITE NAS:
Top
 

Koncert Massimo – OTKAZAN

1 lis

Koncert Massimo – OTKAZAN

Unatoč suncu koje nas od početka tjedna grije,  zaprimili smo i službenu preporuku Državnog hidrometeorološkog zavoda za otkaz svih događanja na otvorenom ovoga vikenda, zbog čega se koncert Massima odgađa.
Hvala svima koji ste kupili ulaznicu i prepoznali ideju i želju da ovom sjajnom glazbenom pričom oplemenimo naše Nove dvore. Nadamo se da će nam proljeće biti naklonjenije vikendima, a kad je vrijeme u pitanju 😊
Svima koji su kupili ulaznice za koncert, novac će biti vraćen putem sustava Entrio.
Povrat za ulaznice kupljene karticom online preko entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana.
Za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtjev za povrat preko https://www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 01.12.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene gotovinom na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.