PRATITE NAS:
Top
 

Koncert Massima u Zaprešiću – ODGOĐEN

24 ruj

Koncert Massima u Zaprešiću – ODGOĐEN

Zbog iznimno loše vremenske prognoze za vikend pred nama, koncert Massima u sklopu ciklusa Ban. Glazba. Uspomena. odgađa se na subotu 3. listopada.

Kupljene ulaznice vrijede za novi datum.

Ovaj ciklus, u nekoliko izdanja tijekom godine, slavit će glazbu, kulturu i umjetnost. Uz posebno osvjetljenje i sjajne glazbenike, donosimo vam čarobne banske večeri u srcu Novih dvora!

Čast da prvi otvori ovaj glazbeno – kulturni ciklus na prekrasnom perivoju Novih dvora pripala je sjajnom Massimu Saviću, koji će svoje bezvremenske hitove za vas izvesti 26. rujna u 19 sati!

Massimo Savić jedan je od  najcjenjenijih i najtraženijih glazbenika ovog podneblja. Svoj jedinstveni glazbeni pečat ostavio je već u osamdesetima, kroz radove s bendom Dorian Gray, a kasnije je pokrenuo izuzetno uspješnu samostalnu karijeru. Dokazao se kao vrstan interpret na albumima “Vještina” i “Vještina II”, da bi sa pjesmom “Iz jednog pogleda” njegov uspjeh postao nezaustavljiv. Prvi put je samostalno nastupio u Areni Pula 2013., a album “Dodirni me slučajno” fanovi smatraju jednim od najboljih.
Massimo je dobitnik najvećeg broja nagrada Porin za mušku vokalnu interpretaciju i podjednako je cijenjen i od publike i od kritike.

Ulaznice u prodaji od petka, 04. rujna od 9 sati putem sustava Entrio. Svoju ulaznicu kupite ovdje ili na prodajnim mjestima Ghetaldusa (u Zaprešiću se poslovnica Ghetaldusa nalazi na šetnici, Ulica Mihovila Krušlina 16. )

Uživajmo zajedno u glazbenoj rapsodiji, pod zvjezdanim nebom, u zagrljaju banove ostavštine!

Napomena: Organizator koncerta Turistička zajednica grada Zaprešića ispunit će sve propisane epidemiološke mjere. Između ostalog, bit će osigurana preporučena fizička udaljenost od svakog posjetitelja odnosno grupe posjetitelja koja je zajedno kupila ulaznicu. Npr.: Ukoliko ste kupili četiri (4) ulaznice svi ćete sjediti zajedno, a ostali gledatelji će od vas biti na preporučenoj fizičkoj udaljenosti koju osigurava organizator razmještajem stolica.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.