PRATITE NAS:
Top
 

Koncert IL VOLO sings Morricone and more – ODGOĐEN na 22.7.2022.

7 srp

Koncert IL VOLO sings Morricone and more – ODGOĐEN na 22.7.2022.

Iako smo se nadali promjeni vremenskih prilika, kiša je još jednom presudila i primorani smo odgoditi koncert IL VOLO sings Morricone u Novim dvorima na petak, 22. srpnja 2022. godine u 21 sat.

Ulaznice kupljene za večerašnji koncert vrijedit će za novi termin, a ukoliko želite povrat novca za kupljene karte povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjesto gdje ste ih i kupili (Petrol, Tisak…) do 15.07.2022. Ukoliko ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 15.07.2022.

U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s email koji je vezan uz narudžbu. Zahtjevi zaprimljeni nakon 15.07.2022. neće biti odobreni.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.