PRATITE NAS:
Top
 

Jelačićke donijele zlato u Zaprešić s Europskog prvenstva

11 srp

Jelačićke donijele zlato u Zaprešić s Europskog prvenstva

Zaprešićke mažoretkinje Jelačićke s Europskog prvenstva u Srbiji donijele su zlato u Zaprešić! Njihov trud, talent i neizmjerna predanost doveli su ih do vrha!

Antonija Jurak bila je zlatna u kategoriji solo štap seniori, seniorke su osvojile zlato u velikoj formaciji štap, tradicionalni stil, srebro u kategoriji mini formacija, tradicionalni stil i  i 5. mjesto u kategoriji mini formacija, moderni stil, kadetkinje su osvojile srebro u kategoriji pom pon tradicionalni stil, mini formacija, juniorski tim – velika formacija zasluženo je osvojio srebro u kategoriji štap, tradicionalni stil.

Svaki njihov uspjeh priča je o trudu, ljubavi prema plesu i nepokolebljivom timskom duhu. Naše Jelačićke su dokazale da su snaga s kojom se treba računati te im čestitamo na uspjehu!

 

Preuzeto: Grad Zaprešić

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.