PRATITE NAS:
Top
 

Ciklus BAN.GLAZBA.USPOMENA. raspjevao tri tisuće posjetitelja

18 lip

Ciklus BAN.GLAZBA.USPOMENA. raspjevao tri tisuće posjetitelja

Glazbeno druženje ovogodišnjeg izdanja Ciklusa BAN.GLAZBA.USPOMENA. započeli smo jednim od najemotivnijih koncerata do sada.
Koncert „Tragom Olivera“ u čarobnom je ambijentu Novih dvora okupio više od dvije tisuće zaljubljenika u pjesme neponovljivog Olivera Dragojevića. Njegovi dragi prijatelji poput Zorice Kondže, Tedija Spalata, Gorana Karana, Klape Cambi, Jure Brkljače i njegovi vjerni Dupini izveli su bezvremenske hitove neprežaljenog velikana hrvatske glazbene scene. Svaka nota bila je prožeta emocijom, svaki stih odjekivao je uspomenama.
Jedinstvena glazbena večer i završnica ovogodišnjeg Ciklusa BAN.GLAZBA.USPOMENA. brojnim je posjetiteljima donijela Pop Misu Mediterana, remek-djelo Tončija Huljića i Hane Huljić Grašo. Jedinstveni koncert  sve je posjetitelje Novih dvora bana Jelačića odveo na neponovljivo duhovno i emotivno putovanje.
Zvuci Kyrie Eleisona, Glorie, Credea, Sanctus Benedictusa i Ave Marie savršeno su se spojili s povijesnim prostorom Novih dvora i stvorili jedinstvenu atmosferu zbog koje će ovo glazbeno druženje ostati zapamćeno kao prava posveta duhovnosti, umjetnosti i zajedništvu.
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.