PRATITE NAS:
Top
 

Izbor za najbolju dječju masku zaprešićkog kraja

Izbor za najbolju dječju masku
8 velj

Izbor za najbolju dječju masku zaprešićkog kraja

Izbor za najbolju dječju maskuFašnik, fašejnek, fašnek, fašnjak, mačkari ili karneval kako god ga nazivali jedan je od onih dana u godini kojem se vesele i mali i veliki. Dan je to kada nakratko možemo postati netko drugi, uz smijeh i zabavu zaboraviti na brige, te pjesmom, plesom, a ponekad i strašnim maskama tjerati zimu!

No, najbolji u maskiranju ipak su naši najmlađi čija mašta nema granica, a energiji ne mogu konkurirati ni odrasli. Upravo zbog toga, ne smijemo dozvoliti da prođe jedna godina bez njihova maškaranja te smo se ove godine odlučili organizirati online Izbor za najbolju dječju masku zaprešićkog kraja, koju ćemo i nagraditi. Sve što trebate učiniti jest poslati nam fotografiju zamaskiranog mališana zajedno s podatcima (ime i prezime djeteta i roditelja, adresa ili broj telefona) na info@visitzapresic.hr.

Fotografije prikupljamo do petka, 12. veljače u podne, kada ćemo ih na Facebook stranici Turističke zajednice objaviti u posebnom albumu. Nagradu – poklon bon WestGate Shopping Citya u vrijednosti 1000 kn – osvaja ona fotografija s najviše lajkova. Glasanje traje do utorka, 16. veljače, u podne kada ćemo proglasiti najbolju dječju masku zaprešićkog kraja!

Dragi roditelji i djeco, budite maštoviti i što originalniji i ono što je najbitnije: dobro se zabavite!

NAPOMENA
Sukladno odredbama o GDPR-u, prijavom na natječaj i slanjem fotografija, roditelji/staratelji daju suglasnost za objavu fotografije na službenoj web stranici Turističke zajednice grada Zaprešića, kao i na profilima društvenih mreža Turističke zajednice grada Zaprešića (Facebook, Instagram).

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.