PRATITE NAS:
Top
 

Godišnja izložba članova Udruge Vladimir Maleković

TZ-Zapresic-Muzej-Matija-Skurjeni-cover
27 kol

Godišnja izložba članova Udruge Vladimir Maleković

Muzej Matija Skurjeni domaćin je izložbe radova članova Udruge likovnih i književnih stvaralaca brdovečkog kraja Vladimir Maleković.

Udruga likovnih i književnih stvaralaca brdovečkog kraja Vladimir Maleković osnovana je 2013. godine, te nosi ime uglednog hrvatskog povjesničara umjetnosti, likovnog kritičara i muzealca, rodom iz Brdovca. Ovaj je umjetnik najzaslužniji za otvaranje Galerije Matije Skurjenija 1987., a koja je kasnije postala današnji Muzej Matija Skurjeni.

Iako je godina iza nas bila itekako izazovna, ističu u udruzi, vesele ih brojna umjetnička djela koja su uspjeli napraviti i s veseljem će ih danas predstaviti domaćoj publici.

Otvorenje izložbe je večeras u 19 sati, a svečani program svojim će nastupom uveličati i violinist Delio Malpera.

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.