PRATITE NAS:
Top
 

Dalmatinska diva Doris Dragović stiže u Zaprešić

Doris Dragović u Zaprešiću
27 kol

Dalmatinska diva Doris Dragović stiže u Zaprešić

Doris Dragović stiže u Nove dvore

KUPI ULAZNICU

Turistička zajednica grada Zaprešića poziva vas na jedinstveni glazbeni spektakl, koncert jedne od najvećih glazbenih diva u regiji, Doris Dragović! U intimnoj atmosferi povijesnog bogatstva u srcu grada Zaprešića, donosimo neponovljivu glazbenu čaroliju.

Nakon lipanjske rapsodije kada su u Novim dvorima zapjevali sjajni Massimo i Vanna, glazbenu priču ciklusa BAN. GLAZBA. USPOMENA. nastavljamo pisati s očaravajućom Doris Dragović.

Prepustite se čaroliji koju vam donosimo ispred dvorca bana Jelačića. Okruženi višestoljetnom šumom pod zvjezdanim nebom i uz pjesme jedne od najvećih glazbenih diva uživajte u magičnom, gotovo nestvarnom ugođaju.

Dalmatinska diva posljednji je put u Zagrebu nastupila 2019. godine. Tada je zagrebačka Arena bila rasprodana dva mjeseca prije samog koncerta. Sada ju s nestrpljenjem očekujemo u prekrasnom ambijentu Novih dvora bana Jelačića 3. rujna kada ćemo uživati u bezvremenskim hitovima poput „Željo moja“, „Jedini“, „Sedam mora, sedam gora“, „Baklje Ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Ovo je naša krv“, „Marija Magdalena“ i mnogim drugim uspješnicama.

Pridružite nam se na glazbenom događaju sezone, koncertu koji ćemo zasigurno pamtiti po pjesmi, ali i neponovljivoj emociji koju jedinstvena Doris pruža svojoj publici. Ispišimo zajedno novu stranicu glazbene storije u zagrljaju banove ostavštine.

Vidimo se u Novim dvorima bana Jelačića 3. rujna!

 

NAPOMENA
Broj ulaznica za ekskluzivan koncert Doris Dragović u Novim dvorima je ograničen, a dostupne su putem sustava Entrio.hr na poveznici https://bit.ly/3y95Gwt

Koncert se održava na otvorenom sukladno propisima i epidemiološkim mjerama te će među uzvanicima biti osiguran razmak od 1,5m zbog čega nije potrebno predočiti COVID potvrdu za prisustvovanje koncertu.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.