PRATITE NAS:
Top
 

Ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. u Novim dvorima

ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA.
1 lip

Ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. u Novim dvorima

Zamislite ugodnu ljetnu večer. Sjedite u perivoju s pogledom na dvorac bana Josipa Jelačića prepušteni zvucima sjajne glazbe.
BAN. GLAZBA. USPOMENA. Tri riječi, jedna čarolija!

Čast da prvi otvore ovaj glazbeno – kulturni ciklus na prekrasnom perivoju Novih dvora pripala je sjajnom Massimu Saviću i Vanni koji će svoje bezvremenske hitove za vas izvesti 25. lipnja (Massimo) i 26. lipnja (Vanna) od 21 sat!

Massimo Savić jedan je od najcjenjenijih i najtraženijih glazbenika ovog podneblja. Svoj jedinstveni glazbeni pečat ostavio je već u osamdesetima, kroz radove s bendom Dorian Gray, a kasnije je pokrenuo izuzetno uspješnu samostalnu karijeru. Dokazao se kao vrstan interpret na albumima “Vještina” i “Vještina II”, da bi sa pjesmom “Iz jednog pogleda” njegov uspjeh postao nezaustavljiv. Prvi put je samostalno nastupio u Areni Pula 2013., a album “Dodirni me slučajno” fanovi smatraju jednim od najboljih.
Massimo je dobitnik najvećeg broja nagrada Porin za mušku vokalnu interpretaciju i podjednako je cijenjen i od publike i od kritike.

Za Vannu kažu da ima najženstveniji glas na ovim prostorima. U svojoj dugogodišnjoj solo karijeri izdala je 11 albuma, a i danas se posebno pamte hitovi iz razdoblja dok je bila članica grupe E.T. poput pjesama Tek je 12 sati, Da ti nisam bila dovoljna i Sve bih dala da znam. Pune dvorane, brojne glazbene suradnje i nagrade obilježile su njenu glazbenu priču u kojoj uživaju publike svih generacija.

Zato ne propustite ovu glazbenu poslasticu i uživajte s nama u glazbenim večerima u zagrljaju banove ostavštine! 

 

Ulaznice za ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. u prodaji su od utorka 1. lipnja putem sustava Entrio.

 

Ulaznice za koncert Massima potražite na: https://www.entrio.hr/event/massimo-savic-u-perivoju-novih-dvora-bana-jelacica-zapresic-9283

 

 

 

 

Ulaznice za koncert Vanne na vrijeme rezervirajte na: https://www.entrio.hr/event/vanna-u-perivoju-novih-dvora-bana-jelacica-zapresic-9287

 

 

NAPOMENA
Molimo da na dan koncerta provjerite ima li kakvih promjena u održavanju koncerta na platformi Entrio.hr ili www.visitzapresic.hr (mogućnost odgode zbog lošeg vremena).

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.