PRATITE NAS:
Top
 

Biciklom po Zaprešiću

13 ruj

Biciklom po Zaprešiću

Ovoga vikenda započinje Tjedan mobilnosti u kojem nas čeka sedam dana raznih aktivnosti Grada Zaprešića i partnera, a sve s jednim ciljem: pokrenuti sve nas da što više pješačimo, vozimo bicikl i koristimo javni prijevoz! 🙃

TZ Grada Zaprešića uključila se u program vođenom biciklističkom turom koja počinje u najstarijem dijelu Zaprešića, na Trgu žrtava fašizma, nastavlja ulicom bana Jelačića do Velikog vrha te na povratku obilazi dragulj Zaprešića – Nove dvore. Završno druženje predviđeno je na Trgu žrtava fašizma.
Pridružite nam se i s našim vodičem upoznajte postojeće biciklističke staze grada Zaprešića, otkrijte gdje se uređuju nove te saznajte zanimljivosti o prošlosti i planovima za budućnost Novih dvora.

 

🚲 DETALJI TURE:
Vrijeme: nedjelja, 17. rujna 2023. u 9:00 sati
Početak: Trg žrtava fašizma, ispred Gradske kavane
Završetak: Trg žrtava fašizma, ispred Gradske kavane
Trajanje: oko 1,5 h
Duljina: 9 km
Podloga: asfalt (80 %), makadam (20 %)
Zahtjevnost : 2/5

PRIJAVA OBAVEZNA : https://forms.gle/J1EZLGcEeW56kHu17

❗VAŽNE NAPOMENE
* Mogućnost besplatne posudbe javnih gradskih bicikala uz aplikaciju Nextbike na mobilnim uređajima.
Za djecu mlađu od 16 godina obavezna je pratnja roditelja i nošenje kacige. Vožnja se odvija na vlastitu odgovornost sudionika.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.