PRATITE NAS:
Top
 

Izložba slika Imaginarni krajolici / Ptice MILANA MARINA

Imaginarni krajolici
20 ožu

Izložba slika Imaginarni krajolici / Ptice MILANA MARINA

Imaginarni krajolici / Ptice naziv je izložbe Milana Marina koju vam ovoga proljeća predstavljaju Galerija Razvid  i POU Zaprešić . Otvorenje izložbe bit će  24. ožujka u 19 sati u Muzeju Matije Skurjenija u Novim dvorima, a  izložba ostaje otvorena do 14.04.2023. U sklopu izložbe održat će se stručno vodstvo kroz izložbu te likovna radionica za građane na temu apstraktnog ekspresionizma i upotrebe raznolikog materijala odnosno tehnike primijenjene u dijelima Milana Marina.

Termini:
Stručno vodstvo za građanstvo: srijeda, 5.4. / 18h / u Muzeju Matije Skurjenija
Likovna radionica za građanstvo: srijeda, 12.4. / 17h / u Muzeju Matije Skurjenija

 Dolazak na stručno vodstvo nije potrebno prethodno najaviti, a za dolazak na likovnu radionicu prijavite se na na e-mail: galerija.razvid@gmail.com najkasnije do 11.4. Stručno vodstvo i likovna radionica se ne naplaćuju, kao ni ulaz na izložbu.

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.