PRATITE NAS:
Top
 

10 godina Memorijala Ivica Birovčec

31 sij

10 godina Memorijala Ivica Birovčec

Tradicija organizacije međunarodnog rukometnog turnira, Memorijal Ivica Birovčec, nastavila se te ove godine slavi desetu godinu održavanja. Zaprešićki rukometni dom, ŠRC Zaprešić će 17. i 18. veljače 2024. godine ugostiti jubilarno deseto izdanje turnira u organizaciji Muškog rukometnog kluba Zaprešić, uz potporu Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Zajednice športskih udruga grada Zaprešića te Turističke zajednice grada Zaprešića.

Iz godine u godinu, ovaj memorijalni turnir sadržajno napreduje, a sve s ciljem privlačenja sve većeg broja mladih sportaša i sportašica. U početku zamišljen kao međunarodni kadetski rukometni turnir, posljednje se dvije godine organizira kao međunarodni turnir u mini rukometu, a u tom formatu bit će i ove godine. U subotu, 17. veljače mini rukomet će na dva terena u ŠRC Zaprešić igrati dječaci (2014. i 2015. godište), dok će nedjelja 18. veljače biti rezervirana za djevojčice (2013., 2014. i 2015. godište).

Otvaranje turnira predviđeno je za subotu 17. veljače u 11:00 sati. Ceremoniju otvaranja svojim će nastupima uveličati Plesni studio Jete i zaprešićke mažoretkinje. Zaprešićki dom rukometa će u dva dana ugostiti više od 45 ekipa te preko 500 natjecatelja i natjecateljica koji dolaze iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Sve informacije o rasporedu utakmica i rezultatima bit će dostupne na mrežnoj stranici Memorijala, a sve dodatne informacije mogu se dobiti putem web stranice MRK Zaprešić te Facebook i Instagram profila Memorijal Ivica Birovčec.

Organizacijom još jednog međunarodnog rukometnog turnira, Muški rukometni klub Zaprešić odaje dužnu počast velikom čovjeku i prijatelju zaprešićkog sporta te posebice rukometa, gospodinu Ivici Birovčecu.

Organizatori poručuju: „Dok je nas, bit će i Memorijala.“

 

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.