PRATITE NAS:
Top
 

Foto radionica “Svijet u bojama”

Svijet u bojama
15 lip

Foto radionica “Svijet u bojama”

Foto Hrvatska i Grad Zaprešić pripremaju besplatnu fotoradionicu “Svijet u bojama” na koju pozivaju sve koje žele naučiti više o fotografiji.

U potragu za najljepšim motivima u gradu, s iskusnim fotografima, kreće se 26. lipnja, a radionica će završiti izložbom najboljih radova na Trgu Ivana Pavla II ili u Vršilnici 30. lipnja.

Do sada je diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine održano više od 130 radionica. “Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja Svijeta u kojem se radionica događa. Pod stručnim vodstvom voditeljice fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu. To su ciljevi i svrha ovih radionica. Povezujemo mlade i odrasle, obitelji, članove lokalnih zajednica i kroz foto druženja. Kreiramo određen broj kvalitetnih fotografija koje se kao kruna radionice izlažu na završnoj svečanoj izložbi najboljih radova. Izložba je sastavni dio radionica i mnogim je polaznicima često i prva izložba u životu.” ističu organizatori i voditelji radionice.

Na fotoradionicu “Svijet u bojama” pozvani su svi ljubitelji fotografije, namijenjena je mladima i odraslima, a sudjelovanje na radionici je besplatno. Prijave su obavezne kod voditeljice Sanje Grgić Ćurić na broj 091 5742343.

 

Svijet u bojama

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.