PRATITE NAS:
Top
 

Zanimljive gostujuće izložbe u Novim dvorima

7 ruj

Zanimljive gostujuće izložbe u Novim dvorima

Galerija Razvid i POU Zaprešić ovoga rujna u Novim dvorima predstavljaju čak dvije zanimljive izložbe! Jučer je u prostoru Vršilnice otvorena izložba makedonske grafičarke i slikarice Petre Jovanovske i poljskog slikara Krzysztof Bartnik „𝐊𝐫𝐮𝐠 𝐢 𝐊𝐯𝐚𝐝𝐫𝐚𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟑“, a sutra, 8. rujna nas u Muzeju Matije Skurjenija očekuje otvorenje izložbe Emanuele Santini „𝐏𝐨𝐳𝐢𝐯 𝐧𝐚 𝐳𝐚𝐦𝐢𝐬̌𝐥𝐣𝐚𝐧𝐣𝐞: 𝐒𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐧𝐣𝐞“.
Crteži ove umjetnice istražuju način na koji umjetnikov nesvjesni kreativni proces stvaranja odabire slike iz vanjskog vizualnog svijeta i kako se one podudaraju s umjetnikovim unutarnjim svijetom mentalnih slika, misli i osjećaja.
 Otvorenje izložbe je u 19 sati, a izložba ostaje otvorena do 30. rujna 2023.
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.