PRATITE NAS:
Top
 

Vikend na Bageru

Vikend na Bageru
25 tra

Vikend na Bageru

Jezero Zajarki postaje oaza dobre vibre, zabave i najboljeg proljetnog ritma Zaprešića.
Posjeti Bager od 29. travnja do 1. svibnja i otkrij zašto ga obožavaju domaći stanovnici i svi posjetitelji grada Zaprešića.
Turistička zajednica grada Zaprešića poziva vas na Vikend na Bageru koji donosi tri sjajna dana i večeri u omiljenoj zelenoj oazi grada, uz prigodan program za sve generacije.  Za večernja druženja uređujemo posebnu rasvjetu i ambijent u kojem ćete moći uživati uz live svirke. Započinjemo u petak akustičnom svirkom by Vjeko & Krešo, subota je rezervirana za grupu Loco koja će pripremiti pravu jezersku zabavu, a nedjelja  za cjelodnevno druženje na jezeru uz veliku roštiljadu za Praznik rada.
Tradicionalna zaprešićka roštiljada ove godine dolazi na Bager gdje ćemo od 12 sati tražiti najboljeg roštilj mahera, a svi će se ludo zabaviti uz igre za male i velike. Dnevnu zabavu će začiniti DJ Cloud9 DS, a večernji program privest ćemo kraju uz sjajan zvuk Hrvoja Sudara i Patricka Walkera koji će donijeti zvuk autentične engleske glazbe.
Vidimo se na jezeru Zajarki, ili po domaći, na Bageru 29. i 30. travnja te 1. svibnja.
Vikend na Bageru – tri dana, jezero, proljeće i ti! Opusti se i uživaj u Zaprešiću.

Petak, 29. travnja 

Druženje započinje od 17 sati.

Svirka od 19 sati – Vjeko & Krešo Acoustic Duo

Subota, 30. travnja

Druženje započinje od 17 sati.

Svirka od 19 sati – Grupa Loco

Nedjelja, 1. svibnja – roštiljada

Od 12 sati – Roštilj natjecanje uz DJ Cloud9 DS

Od 12 do 18 sati – Čudnovate zabavne igre za velike i male

Svirka od 19 sati – Hrvoje Sudare & Patrick Walker duo

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.