PRATITE NAS:
Top
 

Podržite kampanju “Manje oružja, manje tragedija”

21 ruj

Podržite kampanju “Manje oružja, manje tragedija”

Podržite preventivnu kampanju „Manje oružja, manje tragedija“ Ministarstva unutarnjih poslova i pridružite nam se ove nedjelje, 25. rujna, na glazbeno dramskom programu u Vršilnici Novih dvora bana Jelačića u 19 sati!

Nastupaju promotorica Kampanje Ana Rucner i policijska klapa sv. Mihovil, prvaci drame HNK u Osijeku Miroslav Čabraja i Ivana Soldo Čabraja te akademska dramska umjetnica Perica Martinović.

Program se održava u organizaciji Ravnateljstva policije i Policijske uprave zagrebačke, Vijeća za prevenciju Grada Zaprešića i Turističke zajednice grada Zaprešića.

Kampanja „Manje oružja, manje tragedija“, preventivna je kampanja Ministarstva unutarnjih poslova, usmjerena na senzibilizaciju javnosti i poticanja građana na dragovoljnu predaju ilegalnog oružja, bez sankcija, a koja se provodi od 2007. godine.

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja prema ženama, Ministarstvo unutarnjih poslova, zajedno s partnerima, želi u sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, naglasiti važnost zaštite svih ranjivih skupina, a posebice žena žrtava femicida ubijenih od strane bliskih osoba.

Prekinimo šutnju! – Ni jedna žrtva više, ni jedna žena manje! Manje oružja, manje tragedija!

* ULAZ SLOBODAN *

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.