PRATITE NAS:
Top
 

Nova lokacija koncerata manifestacije Dani Jelačića

5 lis

Nova lokacija koncerata manifestacije Dani Jelačića

Vremenska prognoza ove nam godine možda nije naklonjena, ali nećemo odustati od sjajnih koncerata koje smo pripremili već ih selimo na novu lokaciju u novi vikend! Naime, zbog nemogućnosti postavljanja pozornice na zemljanom tlu u kompleksu Novih dvora, istu ćemo postaviti na glavni gradski trg – Trg Ivana Pavla II. Lokacija je to na kojoj smo već nebrojeno puta uživali u odličnim koncertima i na kojoj vas očekujemo i ove godine na rođendanskim koncertima za Dane grada!

 

RASPORED KONCERATA

🎶🎶  15. listopada – 20:00 sati – grupa PAVEL 🎶

🎶 16. listopada – 20:00 sati – grupa VATRA 🎶

🎶  17. listopada – 18:00 sati – DOMENICA 🎶

ULAZ BESPLATAN!

 

VAŽNA NAPOMENA:

Organizator zadržava pravo izmjene programa te otkazivanja programa u slučaju lošeg vremena. Pratite redovite obavijesti na www.visitzapresic.hr

Dragi posjetitelji, dolaskom na turističko-povijesnu manifestaciju „Dani Jelačića“ pristajete na fotografiranje i snimanje kao posjetitelj (odrasle i malodobne osobe u pratnji) javnog događanja. Foto i video dokumentaciju organizator i suorganizatori će koristiti isključivo za vlastitu arhivu, objavu na svojim mrežnim stranicama, društvenim mrežama, medijima i javnim objavama o događanju i programu, a s njima će postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Za prisustvovanje koncertu nije potrebno priložiti COVID potvrdu. Dolaskom na manifestaciju potvrđujete da vaša tjelesna temperatura prije dolaska nije bila viša od 37,2 °C, da ne osjećate simptome bilo kakve bolesti te da niste bili u kontaktu s osobom oboljelom od COVID-a ili osobom u izolaciji u proteklih 14 dana. Molimo tijekom sudjelovanja u programima, pridržavajte se epidemioloških mjera – držanje fizičke distance od minimalno 1.5 m i redovite dezinfekcije ruku.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.