PRATITE NAS:
Top
 

Ne propustite jedinstvenu glazbenu čaroliju TRAGOM OLIVERA

16 svi

Ne propustite jedinstvenu glazbenu čaroliju TRAGOM OLIVERA

KUPI ULAZNICU ONLINE - KONCERT TRAGOM OLIVERA

14. lipnja 2024. na čarobnoj ljetnoj pozornici Novih dvora bana Jelačića predstavljamo jedinstveni koncertni događaj

TRAGOM OLIVERA

Koncert u spomen na Olivera Dragojevića

 

Bajkovita ljetna pozornica Novih dvora bana Jelačića, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, donosi glazbenu poslasticu kojom ćemo se prisjetiti velikana hrvatske glazbe Olivera Dragojevića.

Legendarni i vjerni Oliverovi Dupini, koji su Olivera na bini pratili gotovo trideset godina, i pjevači koji su dugi niz godina bili njegovi prijatelji i suradnici,  prisjećaju se i slave Olivera izvodeći njegove vječite pjesme. Svi spojeni u jedno veliko srce, uz podršku obitelji Dragojević, pokrenuli su projekt kojim čuvaju glazbenu baštinu i sjećanje na nikad prežaljenog dalmatinskog pjevača.

Producent projekta Damir Osredečki ističe da projektom “Tragom Olivera” žele odati počast Oliveru, koji je prije svega bio prijatelj svih koji u projektu sudjeluju, te da se ovom posebnom glazbenom pričom zauvijek želi očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje je Oliver ostavio.

U projektu sudjeluju Dupini te pjevači koji su s legendarnim Oliverom prošli određeni glazbeni put kao Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, Goran Karan, Cambi, Dino Petrić , Jure Brkljača, Mia Dimšić i drugi…

Oliverove pjesme su jedinstvene i neponovljive te se zbog toga pjevaju onako kako ih je on sam pjevao i izvodio. Iako Oliverov glas i njega samoga nitko ne može zamijeniti,  obožavatelji su projektom “Tragom Olivera” oduševljeni, a po prvi put on će se održati na otvorenoj sceni i to u jedinstvenom i čarobnom ambijentu perivoja Novih dvora u Zaprešiću.

Pridružite nam se u prekrasnom perivoju dvorca bana Jelačića koji je okružen višestoljetnom šumom i uživajte u glazbenoj čaroliji u sjećanje na Olivera.

Koncert se odvija u ekskluzivnom ambijentu i stoga je broj ulaznica ograničen. Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim na poveznici https://shorturl.at/qAIOV , te u Turističko- informativnom centru Novi dvori i Westgate Shopping City.

Radno vrijeme TIC Novi dvori, Aleja Đure Jelačića 8, 10 290 Zaprešić
Ponedjeljak – zatvoreno / Utorak – subota 12:00 – 19:00 sati / Nedjelja 14:00 – 19:00 sati

Radno vrijeme TIC WestGate, Westgate Shopping City, Zaprešićka 2, Jablanovec
Četvrtak, petak, subota, nedjelja – 12:00 – 20:00 sati

 

 

Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija! Vidimo se 14. lipnja!

KUPI ULAZNICU ONLINE - KONCERT TRAGOM OLIVERA
Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.