PRATITE NAS:
Top
 

Javni poziv za sudjelovanje na događanju „Advent u Zaprešiću“ – ponovljeni poziv

TZ-Zapresic-O-Zapresicu-5
23 stu

Javni poziv za sudjelovanje na događanju „Advent u Zaprešiću“ – ponovljeni poziv

Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva za pružanje ugostiteljskih usluga i prigodnu prodaju na događanju “Advent u Zaprešić” zaključkom od 22. studenog 2021. donijelo je odluku o poništenju Javnog poziva od 11. studenog 2021. zbog konceptualne promjene sadržaja i broja kućica na događanju, a nastavno na trenutnu epidemiološku situaciju i preporuku Lokalnog stožera civilne zaštite grada Zaprešića o neodržavanju okupljanja.
Nastavno na prethodno, Turistička zajednica grada Zaprešića raspisuje novi Javni poziv za “Advent u Zaprešiću” koji će se održati u smanjenom obliku.

Budite i vi dio Adventa u Zaprešiću! Turistička zajednica grada Zaprešića upućuje javni poziv za pružanje ugostiteljskih usluga i prigodnu prodaju na događanju „Advent u Zaprešiću“ u periodu od  3. prosinca 2021. do 9. siječnja 2022. godine na lokaciji Trg Ivana Pavla II u Zaprešiću.

 

Javni  poziv za sudjelovanje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i prigodne prodaje (prodaja suvenira, rukotvorina, božićnih ukrasa i domaćih proizvoda) preuzmite ovdje.

 

Prijavnicu za sudjelovanje preuzmite ovdje.

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.