PRATITE NAS:
Top
 

Izložbe Galerije Razvid u Novim dvorima

23 lis

Izložbe Galerije Razvid u Novim dvorima

Galerija Razvid i POUZ  u četvrtak, 27. listopada otvaraju dvije izložbe u Novim dvorima koje ćete moći razgledati u Muzeju Matije Skurjenija i Vršilnici, obaveznim stanicama za sve ljubitelje umjetnosti ovoga vikenda!
 Izložba Tomislava Šilipetra “My Modern Manifesto” donosi novi ciklus inspiriran stilskim razdobljem baroka i anatomijom ljudskog tijela, s naglašenim preispitivanjem geste i same iluzije koja nastaje posljedično iz odnosa tame i svjetla, a tematski obuhvaća pitanje identiteta i raslojavanje ljudskih emotivnih stanja realiziranih u novom materijalu. Radove možete pogledati od 27. listopada do 11. studenog u Muzeju Matije Skurjenija.
Izložba „Susjedstvo“ Azre Svedružić i Demirela Pašalića “Susjedstvo” otvara se sutra, 27. listopada u Vršilnici i dio je šireg umjetničko-ekološkog projekta ‘Slušaj šume!’ kojeg autori razvijaju od 2019. kroz niz izložbi i programa stvarajući angažirana djela kao reakciju na devastaciju i degradaciju svijeta prirode.
Detaljnije na: Galerija Razvid

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.