PRATITE NAS:
Top
 

Escape igra: Tko je ukrao Jelačićevo blago?

tko je ukrao jelačićevo blago
29 lis

Escape igra: Tko je ukrao Jelačićevo blago?

tko je ukrao jelačićevo blagoNova Escape igra na otvorenom stiže u Zaprešić, i to u Nove Dvore Jelačićeve! Dogodila se velika pljačka obiteljske grobnice, a vi ste jedine osobe koje mogu riješiti misteriju tko je ukrao Jelačićevo blago!

Misliš da si dobar u zagonetkama i detaljima ili da dobro poznaješ Nove Dvore? Okušaj se u novoj Escape igri na otvorenom, zabavi se s društvom i riješi veliki misterij.

Saznaj što se skriva u staroj kapelici, tko su sve bili vlasnici Novih dvora i kakve se legende skrivaju iza obitelji Jelačić! No, u tome moraš biti vješt i brz, jer za riješiti misteriju imaš samo 60 minuta!

 

Trajanje: 60 minuta

Lokacija: Novi Dvori

Cijena: 80kn/osobi

Organizator: Travel to Croatia

Karte: https://www.entrio.hr/event/escape-novi-dvori-tko-je-ukrao-jelacicevo-blago-8541

Info: info@traveltocroatia.com.hr

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.