PRATITE NAS:
Top
 

Festival kulture i komunikacija

26 svi

Festival kulture i komunikacija

Festival kulture i komunikacija u organizaciji Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić rezultat je suradnje dvaju studijskih programa; Menadžmenta u kulturi i kulturnom turizmu i Komunikacijskog menadžmenta.

Festival će biti održan 4. lipnja 2022. godine u Vršilnici, a želja organizatora je studente i mlade upoznati s temama vezanim za kulturu, medije i komunikacije te im omogućiti stjecanje novih znanja i vještina, sudjelovanje na tribinama i radionicama te uživanje u dobroj glazbi.

U sklopu festivala bit će održano nekoliko tribina koje će ugostiti stručnjake iz spomenutih područja: Komunikacijski menadžment-obrazovanje i perspektive na tržištu rada (Stjepan Lacković, Marina Banožić, Marija Franić, Mitja Ružojčić), Od trenda do brenda (Alen Kekić, Igor Mladinović, Domagoj Boljar, Petra Despot Domljanović, Radenka Munjas Samarin), Medijski klinč (Gabrijela Kišiček, Andrija Jarak, Ema Branica, Aleksandar Musić, Ivana Tomić, Ana Raić Knežević), Čemu služe festivali? (Matko Burić, Igor Bergam, Adnan Mehmedović, Vedran Meniga, Jadranka Duić Frlan), te tribina Je li umjetnik gladan? (Mirko Škoc, Tomislav Šoban, Monika Meglić, Matej Meštović).

Predviđene su i brojne radionice, namijenjene prije svega studentima i mladima. Tako će biti moguće sudjelovati u radionici fotografije Šire od objektiva koju će održati fotografkinja Inia Herenčić, zatim radionici Culture shock koju će održati studenti koji će podijeliti svoja iskustva koja im je omogućio Erasmus program, a u sklopu radionice upoznat će se druge zemlje, jezici, običaji te sve blagodati interkulturalnih iskustava i komunikacije. Također će biti moguće sudjelovati i na street art radionici Umjetnost kroz boje grafita koju će voditi Ivo Kosanović Smack i Vladimir Tomić Mosk, i radionici Comment, share, like! pod vodstvom influencerice Brite Bobetić.

Za sve posjetitelje pripremljen je također bogat glazbeni program, kojim će festival završiti. S ponosom možemo najaviti koncert Mateja Meštrovića, jednog od najznačajnijih suvremenih pijanista i skladatelja i njegovog sastava Expresto, koji čine pijanistica Kristina Bjelopavlović Cesar i bubnjar i udaraljkaš Borna Šercar. Nakon Meštrovića i Expresta, slijedi koncert poznatog splitskog benda TBF. Nakon njihovog koncerta, oni neumorni moći će nastaviti uživati u glazbi DJ dvojca Mrle & Yurina, dok će tijekom dana imati mogućnost uživati u glazbi DJ-a Vedrana Petrušića.

Ulaz na sve sadržaje bit će slobodan.

 

 

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.