PRATITE NAS:
Top
 

Koncert IL VOLO u Zaprešiću!

KUPI ULAZNICU

 

Ovog ljeta, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, glazbena čarolija čeka vas u gradu bana Jelačića u kojem će svojim nastupom talijanski pop-operni trio Il Volo otvoriti ciklus “Ban. Glazba. Uspomena.”

Riječ je o nastupu u sklopu europske turneje “Il Volo Sings Morricone and more” tijekom koje će hitove svog posljednjeg studijskog albuma, između ostalog, izvoditi za publiku u Barceloni, Veroni, Sofiji, Bukureštu i Frankfurtu, dok su za prijestolnicu svog nastupa u ovom dijelu Europe odabrali upravo Zaprešić i čarobni perivoj dvorca bana Jelačića, okružen višestoljetnom šumom.

Il Volo, koji nastupa od 2010. godine, svjetsku slavu je stekao 2015. godine ostvarivši odličan rezultat na Eurosongu u Austriji izvedbom svog najvećeg hita “Grande Amore”. Piero Barone, Ignazio Boschetto i Gianluca Ginoble svoj posljednji studijski album objavili su 5. studenog prošle godine u čast talijanskom maestru Enniu Morriconeu.

Stoga ne propustite ovu glazbenu poslasticu i pridružite nam se 22. srpnja s početkom u 21 sat na bajkovitoj lokaciji ispred banova dvorca. Prepustite se dobro znanim notama najpoznatijih filmskih skladbi u izvedbi talijanskih tenora i baritona.

KUPI ULAZNICU
Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.