PRATITE NAS:
Top
 

Posebna regulacija prometa i pristup Novim dvorima

28 lip

Posebna regulacija prometa i pristup Novim dvorima

Poštovani sugrađani i posjetitelji!

U periodu od 30. lipnja do 2. srpnja (petak do nedjelja) u Novim dvorima bana Jelačića održava se kulturno-glazbeni ciklus “Ban. Glazba. Uspomena.” s koncertima: Tony Cetinski (30.6.) i Josipa Lisac (1.7.).

Koncerti počinju u 21 sat, a ulaz će biti otvoren od 19:30 sati. U isto vrijeme započinje rad ugostiteljske ponude na lokaciji održavanja koncerta.

Zbog organizacijskih i produkcijskih razloga u periodu od 29. lipnja do 3. srpnja Novi dvori će biti zatvoreni za posjetitelje na potezu od ulaza na Aleju Đure Jelačića, prostor parkinga, perivoja oko dvorca i kapelice sve do golf terena. Pristup Batku bit će omogućen sa stražnje strane, kao i šetnice od grobnice uz golf teren.

U vremenskom periodu održavanja koncerta s otvaranjem ulaza u 19:30 sati Novim dvorima moći će pristupiti samo posjetitelji s važećom ulaznicom za koncerte.

Molimo sve sugrađane i posjetitelje za strpljenje i razumijevanje obzirom na očekivani priljev većeg broja vozila u zoni Novih dvora, kao i na ulazima u Zaprešić. Isto se tako preporuča korištenje javnog prijevoza, a za one koji žive blizu lokacije dolazak pješice.

Za sve koji planiraju dolazak osobnim automobilom na mapi Novih dvora označena su mjesta gdje se može parkirati, a to su: 1) parking u zoni Trgocentra (ograničen broj parkirnih mjesta), 2) poligon autoškole koji se koristi za parking posjetitelja s VIP ulaznicama te produkcije i organizacije, 3) preko puta ulaza u Nove dvore kod grobnice će biti privremeni parking na livadi (ispod restorana „High Club“), 4) parkiralište ispred „Roca Zaprešić“.

Zahvaljujemo svima na suradnji te želimo ugodan boravak u Novim dvorima i Zaprešiću!

 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.