PRATITE NAS:
Top
 

Najslađe dječje radionice Bake Mraz

23 stu

Najslađe dječje radionice Bake Mraz

Najslađa božićna priča ove godine čeka naše najmlađe koje vodimo na Sjeverni Pol, u topli dom Bake Mraz! 

Ona će im ispričati najljepše božićne priče, pomoći u pisanju pisma Djedu Mrazu i pokazati što sve male ručice mogu izraditi na kreativnim radionicama. Kao i sve naše bake, i Baka Mraza zna recepte za najukusnije slastice koje će rado otkriti našim mališanima na kuharskim radionicama u grijanoj kupoli. 

 Male avanturiste vodimo u Najslađu božićnu pustolovinu – potragu za blagom i vilenjacima i istraživanje vilenjačke pećine, a tu su i igre na ledu, predstave na otvorenom i još puno zabavnih aktivnosti tijekom kojih roditelji svoj slatki predah mogu potražiti u gastro kutku Najslađeg adventa! 

Visit Zaprešić

Turistička zajednica grada Zaprešića osnovana je 1997. godine sa zadatkom da upravlja gradom Zaprešićem kao destinacijom. Turistička zajednica kao organizacija djeluje po načelu destinacijskog menadžmenta, s ciljem promicanja i razvoja turizma grada Zaprešića i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području Grada.

Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.